2012. március 1., csütörtök

Elektromos kábel veterán autókhoz (réz+PVC+szövet) - Jelenlegi ára: 3 600 Ft


 
réz kábel, PVC és szövet bevonattal, kb. 10 méter
TOVÁBBI AUTÓS EMBLÉMÁK IDE KATTINVA!
FIZETÉS
ÁTVÉTEL
POSTÁZÁS
UTÁNVÉTEL
CSOMAGOLÁS
EGYEBEK
Fizetni készpénzben, banki átutalással, közvetlen befizetéssel bármely OTP fiókban, postai utalványon, utánvételes opciónál a termék átvételekor lehet. A fizetésre 5 munkanap áll rendelkezésre, utána az ügyletet a megfelelő értékeléssel lezárom!
Személyes átvételre csak Debrecenben, előzetes  egyeztetést követően van lehetőség, a leütéstől számított egy héten belül. Szívességi alapon (külön kérésre) városon belüli kisebb fuvar megoldható, 2-10 napos határidővel Budapesti átvételre nincs lehetőség!
A postaköltség kizárólag tájékoztató jellegű, a díjak a Magyar Posta aktuális árlistája alapján! Minden küldeményt ajánlottan postázok, normál levél  csak saját felelősségre!
Postázás az összeg megérkezése után 2-4 munkanapon belül. A kézbesítés 2-4 munkanap.
Utánvételes szolgáltatás igényléséhez legalább 10 pozitív értékelés kell! Felára megközelítőleg az ajánlott küldemény díjával egyező! Az utánvételes küldemény címzettje kizárólag a terméket megvásárló személy lehet, harmadik személy részére nem postázok!
A puha fedeles kiadványok csomagolása normál, a kemény fedeles kiadványoké bélelt boríték. Egyéb termékek csomagolása bélelt vagy merevített boríték, 2 kg fölött kartondoboz.
A leírásban a termék összes jellemzője és a vásárlást befolyásoló tulajdonsága látható! Az ezek ismeretében vásárolt terméket nem veszek vissza! A posta és az időjárás által okozott sérülésekért semmilyen felelősséget nem vállalok!
 
ÚJ AUTÓS-MOTOROS KIADVÁNYOK
ANTIKVÁR AUTÓS-MOTOROS KIADVÁNYOK
RÉSZLETES LISTÁÉRT KLIKKELJEN AZ EGYIK FENTI SORRA!
KÉREM VESSEN EGY PILLANTÁST A TÖBBI AUTÓS-MOTOROS KIADVÁNYOMRA IS!
JELEZZE HA MÁS JÁRMŰHÖZ KERES JAVÍTÁSI VAGY KÉPES KÖNYVET, PROSPEKTUST!
Köszönöm, hogy megtekintette a termékem!



Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Az aukció vége: 2012-03-19 03:18
. Elektromos kábel veterán autókhoz (réz+PVC+szövet) - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése