2011. július 30., szombat

Power balance egyensúly karkötő fehér M - Jelenlegi ára: 900 Ft


Szervezetünket minden nap káros hatások érik, mint például a stressz, vagy a televízió, a számítógépek, a mobil telefonok okozta káros hatások.
A Poer Balance karkötő segítségével visszanyerheti erejét, és teljesen megújulhat!
Ön is tartósan úgy érzi, hogy kimerült, nincsen energiája sem saját magára sem a családjára? Otthonunkban és munkahelyen is folyamatos elektromágneses sugárzásnak vagyunk kitéve, amely negatív hatással van szervezetünkre.
A Power Balance karkötővel szervezetünk egyensúlyba kerül, így fizikai és mentális teljesítőképességünk javul, erősödik az immunrendszer, tartóssá válik az általános jó közérzet.
A Power Balance egy forradalmi technológia, mely Mylar hologramokat használva pozitívan hat az emberi test természetes energia mezejére ezáltal jelentősen javítva az egyensúlyt, erőt és a hajlékonyságot. Profi sportolókkal kifejlesztett termék, legfőbb hatása a magasabb fizikai teljesítőképesség, de nemcsak sportolóknak, hanem minden fizikai munkát végzőnek ajánljuk.
100% sebészeti minőségű szilikonból készülnek. Anyagából kifolyólag könnyen tágul, így könnyen felveheti. A karkötő két hologramot tartalmaz, így ugyanolyan hatással rendelkezik, mint a többi Power Balance termék. Ezen felül teljesen egyedi stílust nyújt viselőjének. Egyaránt ajánljuk sportolás közben, valamint mindennapi használatra bárkinek, aki szeretné megtapasztalni a Power Balance termékek pozitív hatásait.
A karkötő anyaga szilikon.
Színek:   fehér
Színekről és méretekről érdeklődj vásárlás előtt
Budapesten a Nagyvárad téren és Soroksáron valamint Taksonyban személyesen is átvehető


Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 21:14
. Power balance egyensúly karkötő fehér M - Jelenlegi ára: 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése