2011. december 30., péntek

TV-szekrény üveges, sötétszürke, görgős, zárható - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Költözés miatt sürgősen eladó. 2 napra tettem fel, dec. 18-án, vasárnap el kellene szállítani (Egerből), mert 19-én reggel eladott házam átveszi a vevő. Hozzájárult ugyan, hogy az eladandó ingóság egy ideig még maradhat, de érthető módon így kevésbé tudok jótállni azért, hogy az adásvétel valóban lezajlik.
Ha Ön inkább szombaton szállítaná el, lehet szó az árverés hamarabbi lezárásáról.
A szemcsésség nem a bútor hibája, hanem a fényképé! A fényképezőgép gyerekemnél maradt, e fényképeket régi kézitávbeszélővel ("mobil") készítettem. Ne figyeljen a rendetlenségre sem, hogy nem üres a bútor - nincs időm szépen fényképezgetni.
Tekintse meg a többi, sürgősen és olcsón eladandó ingóságaim is! Most pakolom fel folyamatosan.
Figyelem: vasárnap több órára nem lesz világhálóm, a költözködés miatt. De ha megveszi, a kézitávbeszélőm számát már megkapja, azon bármikor elérhet.
Szekrény szennyládához ("televisio"), alacsony, zárt üvegajtós, egypolcos, görgős, fekete (pontosabban nagyon sötét szürke) bútorlap, fényes szürke, erős fedőlappal; 60×60×47 cm. Az ajtókat delej ("magnet") rögzíti, nyomásra nyílnak, a gyerek elől kulccsal zárhatók. A hátsó falán nyílások a vezetékeknek és a szellőzés végett. 1994-ben vettem 17, 490 Ft-ért.
A fedőlap fényes fedőhártyája ("folia") 3 helyen 1-3 cm-nyit felszakadt. Hagyományos sarokcsöves ("katódcsöves"), vagyis mély készülék eltakarja; síkképernyős ("LCD", "plasma") esetén esetleg letakarható - bár, eleve nem túl feltűnő.
Nem szerelhető lapra.



Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-18 07:35
. TV-szekrény üveges, sötétszürke, görgős, zárható - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése