2012. február 26., vasárnap

Nokia N97 mini dobozában tartozékaival garanciával - Jelenlegi ára: 25 000 Ft


Eladó Nokia N97 mini Black Navigation mobiltelefon minden gyári tartozékával eredeti dobozában plusz kiegészítőkkel gyártói garanciával
A készülék Magyarországon a Pannon/Telenor szolgáltatótól lett vásárolva 2010. 10. 24-én 2 év Nokia garanciával, így még 8 hónap gyártói garanciával rendelkezik!
A készülék Magyar ékezetes billentyűzetes navigációs verzió autós szettel (autós tartó és töltő) ingyenes Nokia Magyar nyelvű utcaszintű navigációval (választható férfi és női hang is) és Magyarország térképpel, amely a belső GPS használja és nem a szolgáltató hálózatát! A navigáció ingyenesen frissíthető és plusz térképek letölthetőek még rá! A legújabb v 30. 0. 004 szoftver verzió fut rajta és a menürendszere gyári Nokia.
A készülék összességében megkímél és szép állapotban van kisebb karcokkal és a két sarkán kisebb sérülésekkel (7-8. képen látható)! A kijelző és az érintő felültet között kis porszemek vannak, nem pixelhibák és Nokia szervizben kitisztíttatható!   A nyitó mechanikája nem lötyög, hiba mentesen nyit és zár!
Gyári tartozékai: töltő, adatkábel, head set, autós tartó, autós töltő, kézikönyv és leírások, doboz, garancia jegy.
Plusz kiegészítők: 1db tartalék Nokia BL-4D 1200mAh aksi, 8GB Sandisk microSDHC kártya.
Eredeti Nokia gyártmány és nem klón telefon!
Made in Finland!
A készüléket megbízásra értékesítem, ezért kizárólag csak az aukció lejártát követő napon átvehető, illetve banki utalás esetén a pénz megérkezését követően másnap postázom!
A készülék minimálárát egyenlőre nem fedem fel, kizárólag korrekt és reális ajánlatokat várok rá, a komolytalan ajánlatokra és kérdésekre nem reagálok, az ilyeneket válasz nélkül törlöm!
Kérem, hogy csak olyan licitáljon rá aki az aukció lejártát követően fizetőképes vagy a termék árát utalással azonnal rendezni tudja, napokkal-hetekkel későbbi fizetést, illetve részletfizetést nem tudok elfogadni!
Licitet nem törlök!
A fentiekben leírtakat licitnél kérem figyelembe venni, mert a későbbiek folyamán nem fogadok el semmilyen reklamációt, mivel a termékleírásban mindent jeleztem!
Nemzetközi szállítás nem megoldható semmilyen formában, kizárólag csak Magyarországon értékesítem - NO INTERNATIONAL SHIPPING!
FIGYELEM: KÉREM, HOGY MIELŐTT LICITÁL KÉRDEZZEN A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN!
VÁROM AZ AJÁNLATOKAT!
***AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA, FELELŐSSÉG VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT A LICITTÉTELÉVEL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI! ***
                                                     



Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-27 13:27
. Nokia N97 mini dobozában tartozékaival garanciával - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése